Adidas - Tiro Teambag (large) - BS4744 - gratis bedrukt

Adidas - Tiro Teambag (large) - BS4744 - gratis bedrukt

VAN

€ 44,99

VOOR

€ 22,50


klik dan hier voor ons complete assortiment!Mooie GROTE voornamelijk rode Adidas tas voor naar de training , wedstrijd of een andere activiteit. Ook als weekend- of vakantie tas is deze ruime Adidas tas zeer geschikt.


Deze tas is gemaakt van duurzaam polyester heeft een makkelijk te gebruiken opening en verschillende ritsvakken. Deze Adidas tas is gemakkelijk mee te nemen door middel van een schouderriem en de dubbele handvatten. De tas is uitstekend te gebruiken voor elke sport. De tas is lekker ruim en toch handzaam.


specificaties tas:

afmetingen: 32cm X 70cm X 32cm

platgeweven, 51% gerecycled polysester / 49% polysester

arikelkleur: scarlet/black/white


bedrukking van jouw naam:

Dit wordt gedaan met zeer duurzaam materiaal waardoor de gedrukte naam mooi en strak op de tas wordt gezet in onze professionele drukkerij. Jouw naam wordt circa 25 mm hoog en in verhouding (aantal karakters) de breedte. Dit is een zeer mooi formaat in verhouding tot de tas.


Deze tas van Adidas is gratis te bedrukken met jouw naam. Vul onder deze tekst de naam in welke je op de Adidas tas gedrukt wilt hebben. (vergeet niet het vakje aan te vinken)


Heb je een vraag of wil je misschien grotere aantallen bestellen, bijvoorbeeld voor jouw hele team (met clublogo en sponsorlogo), bel of mail ons dan en wij maken voor jou een scherpe en passende offerte! 


Wil je ons bellen? : 038 422 50 70 (ma t/m vrij 10:00 tot 17:00)

Wil je ons mailen? :  klik HIER en mail je vraag.

Wil je het artikel bedrukken? Vink hieronder aan:
Graag het artikel bedrukken op de volgende positie: